Nu tar jag lov!

I torsdags gick jag på stan med Olivia, vi var även på Utopia där de hade öppnat nya butiker, jag köte även ett par byxor.
I fredags efter skolan så gick jag, Klara och Felicia och fikade och pratade. Vi fick även lov i fredags men jag tar lov nu. För har jobbat på hotellet och har haft frukost. Så man börjar åtta. Men som tur var det bara två gäster på lördagen och de ville varken ha ägg & bakon eller pankaka och de ville ha frukost tio. Så började kvart över nio. Sen slutade jag tolv. Efter jobbet för jag, mamma och Ewe på häggströms. Jag fick med mig en tröja och ett par byxor. Sen umgicks jag med Ewe och Truls. Idag började jag åtta som vanligt och slutade två (den vanliga tiden). Jimmie Lannder och hans fru bor på hotellet, han är svensk mästare i korvtilverkning. Så kokarna var där och lärde sig att göra hemagjord korv som vi ska ha på julborde. Han lärde de även att göra en senap som passar till korven. Medans fotade hans frun runt om på hotellet. Så idag har det varit mycket på hotellt. Det var inte så enkelt att ta bort frukosten och diska undan med massa folk i köket! Fick även hjälpa till att fixa bilderna. 
 
En bild som jag tog med min mobil, Ewe fick posa för bröllops bilderna. Kan lägga ut bilderna som Jimmies fru
tog, när vi har fått de!
 
Sen idag har jag städat och varit med Truls och Ewe. Imorgon kommer Jonna hit och stannar till tisdag kväll eller onsdag dag. Sen på onsdag ska jag vara med Petra, Sandra, Linnéa och Ida. Sen på torsdagen åker jag in till stan och träffar Klara och Felicia, på fredagen åker de hem med mig. Då ska vi gå buss eller godis! De åker hem på lördagen. Så för mig blir det fullt upp, hela lovet! 
 
 
Almänt | | Kommentera |
Upp